Jury

Dianne Beunk

Jury duurzame inzetbaarheid

“Als je ver wilt komen, moet je samen gaan.”

                                                                                                                               Dianne Beunk

Ik ben Dianne Beunk, 45 jaar en vanaf  1 mei 2016 werkzaam bij Smart Group als organisatieadviseur.
Van huis uit ben ik arbeid- en organisatiepsycholoog. Mijn specialismen liggen op het gebied van management development, leren en ontwikkelen in organisaties, HR, training en coaching. Samen met Karin Manuel vorm ik het Knowledge Center binnen Smart Group.

Naast mijn baan bij Smart Group ben ik parttime verbonden aan de Hogeschool  Utrecht  bij de opleiding HRM als lid van de Beroepenveld Commissie (adviesraad) en als supervisor.  Daar lever ik met veel plezier een bijdrage aan de ontwikkeling van onze professionals van de toekomst. 

Ik werk graag op het snijvlak van mens, werk en organisatie. Als ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties raak ik geïnspireerd. Synergie, het versterken van elkaars kracht -zeker in deze sterk veranderende maatschappij waarin wij leven-, is waar ik in geloof.

Ik werk graag, maar niet exclusief, voor de sector onderwijs omdat deze sector zich bij uitstek bezighoudt met de ontwikkeling van mensen, jong en niet meer zo jong. Iedereen moet blijven leren.

‹ Vorige