Jury

Susanne Berkien

Jury duurzame inzetbaarheid

“De Future is ergens begonnen.” 

                                                                                                                               Susanne Berkien
 

Ik ben Susanne Berkien, 43 jaar en sinds 2009 werkzaam bij Smart als loopbaanadviseur. Ik noem mezelf ook wel loopbaan-omdenker of loopbaanontdekker, omdat ik benieuwd ben naar ‘jouw verhaal’ en de mogelijkheden die zich daarin bevinden voor je verdere carrière.  Mijn eigen verhaal? Een gedegen achtergrond in arbeidsbemiddeling, Training & Opleiding, aangevuld met opleidingen op het vlak van coaching en advisering.

Voor mij geldt: de future is ergens begonnen. Oftewel: als je goed kijkt naar je totale achtergrond (letterlijk van kleins af aan), ontdek je dat er van alles in je achtergrond zit waar je ook voor je toekomst gebruik van kunt maken. Dat inspireert, verruimt en geeft energie! 

Vanuit de Lego-gedachte ga ik met mensen onderzoeken wat hen drijft, wat ze willen betekenen en wat ze willen inzetten op de arbeidsmarkt. Elk bouwsteentje uit hun achtergrond is daarbij bruikbaar: het is een kwestie van combineren, proberen en ontdekken wat waar past. Samen maken we er een gedegen arbeidsmarktpropositie van en ik ondersteun mensen om deze te verzilveren. 

Ik breng graag mensen in verbinding. Eerst met zichzelf (met onder andere hun capaciteiten en talenten) en van daaruit met elkaar en met 'de buitenwereld' in brede zin. 
 

‹ Vorige Volgende ›